ua en ru

В Києві відбувся Конгрес ФФУ

В Києві відбувся Конгрес ФФУ Фото: ФФУ

У Будинку футболу обговорювалася нинішня ситуація

Капітан збірної України Анатолій Тимощук став одним із членів виконкому ФФУ. Про це у своєму Twitter написав журналіст Роман Бебех.

11 березня в Будинку футболу відбувся конгрес ФФУ, на якому відбулося кілька знакових подій. Так, членами виконкому ФФУ стали діючий футболіст "Кайрата" Анатолій Тимощук, президент УПЛ Геннинсон і арбітр Катерина Манзуль.

Крім цього, перед делегатами виступив голова комітету ФФУ з етики та чесної гри Ігор Кочетов, який звинуватив колишніх керівників ФФУ Конькова і Стороженко в корупції і дискваліфікації "Арени-Львів" на матчі відбору ЧС-2018.

"ФФУ розглядає можливість виключення стадіону з переліку спортивних споруд, на яких дозволено проведення міжнародних матчів. ФФУ також з розумінням поставиться до того, що Дисциплінарний комітет ФІФА підтримає рішення ФФУ про дискваліфікацію стадіону «Арена-Львів» на певний термін, зокрема, з міркувань безпеки", - процитував Кочетов лист Стороженко у ФІФА.

Також на конгресі виступив віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, який розповів про ситуацію в УЄФА з обранням президентом ФІФА Джанні Інфантіно і спробою Мішеля Платіні довести свою невиновнсоть і повернутися до заняттями футболом. Також, колишній керівник ФФУ запевнив присутніх у тому, що виконком УЄФА має всю. інформацію про підготовку Києва до можливого фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року.