ua en ru

У Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту

У Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Рух обмежать у зв’язку з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018

У Києві 6-7 жовтня частково обмежать рух у зв’язку з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу організаторів марафону.

Повідомляється, що дороги на маршруті будуть відкриватись поступово, по мірі подолання дистанції бігунами. При цьому всі вулиці, на котрих обмежується рух (крім Хрещатика), будуть відкриті до 16:00.

"Обмеження транспортного руху - одна із обов’язкових умов проведення масових змагань з бігу. Таким чином, більше 11 тисяч учасників заходу, серед яких є діти, люди похилого віку та люди з інвалідністю отримають гарантію безпеки на трасі забігу", - повідомляють у прес-службі.

Водіїв просять із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та заздалегідь планувати своє пересування по місту альтернативним маршрутом, враховуючи графік перекриття.

Графік та схема обмежень

У Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту

Нагадаємо, у Києві рух транспорту по мосту ім. Є. О. Патона частково обмежать до 05:00 8 жовтня у першій смузі руху у напрямку з лівого на правий берег р. Дніпро на першій ділянці.