ua en ru

У Києві чоловік загинув, випавши з маршрутки

У Києві чоловік загинув, випавши з маршрутки Ілюстративне фото (РБК-Україна)

За фактом події розпочато кримінальне провадження

У Києві внаслідок конфлікту в маршрутці чоловік випав із салону та загинув. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Києві.

Як зазначається, між двома чоловіками, пасажирами маршрутки, виник конфлікт, у ході якого, один із чоловіків штовхнув опонента. Від удару чоловік втратив рівновагу, випав із салону і вдарився головою об асфальт і від отриманих травм помер у кареті "швидкої допомоги".

Повідомляється, що подія сталася на Великій Кільцевій на зупинці громадського транспорту. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. Іншого учасника конфлікту, 43-річного уродженця Житомирської області, наразі затримано.

За фактом події наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві 1 вересня 2018 року сталася різанина у гуртожитку Національного авіаційного університету (НАУ) по вул. Ніжинській. Зловмисник наніс двом студентам НАУ численні ножові поранення.

Відзначимо, також повідомлялося, що в Києві помер студент після того, як впав з третього поверху гуртожитку.