ua en ru

У Києві викрили підпільний цех з виробництва спирту

У Києві викрили підпільний цех з виробництва спирту Фото: прокуратура викрила підпільне виробництво фальсифікованого спирту

Фальсифікат виявили у Святошинському районі столиці

Київська місцева прокуратура №7 спільно з Головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ викрила чотирьох місцевих мешканців, які організували роботу підпільного цеху з виробництва фальсифікованого медичного спирту. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"Під час проведення обшуків у складських приміщення на території Святошинського району столиці виявлено та вилучено обладнання для виробництва фальсифікованого лікарського засобу, а також близько 2 тонн водно-спиртової суміші", - зазначено у повідомленні.

Зараз зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 321-1 Кримінального кодексу України (виробництво фальсифікованих лікарських засобів).

У Києві викрили підпільний цех з виробництва спиртуУ Києві викрили підпільний цех з виробництва спиртуУ Києві викрили підпільний цех з виробництва спирту

Фото: цех з виготовлення фальсифікованого спирту у Києві

Організатора злочинної групи затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Нагадаємо, Прокуратура Харківської області оголосила підозру восьмому підозрюваному у справі щодо отруєння сурогатним алкоголем.