ua en ru

У Києві в районі НАУ прорвало трубу з гарячою водою

У Києві в районі НАУ прорвало трубу з гарячою водою Фото: прорив труби у Києві (facebook.com/KyivOperativ)

Очевидці повідомляють про "гейзер" гарячої води вище четвертого поверху

У Солом'янському районі Києва в районі Національного авіаційного универствитета на вулиці Ніжинській прорвало трубопровід, очевидці повідомляють про "гейзер" гарячої води вище четвертого поверху. Про це йдеться в повідомленні спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

"У Києві на вулиці Ніжинській сталася НП: прорив труби. Не просто прорив, з "гейзером" гарячої води вище 4 поверху", - йдеться в повідомленні.

В Киеве на улице Нежинской произошло ЧП: прорыв трубы. Не просто прорыв, с "гейзером" горячей воды выше 4 этажа. Фото: Ирина Михайленко

Опубліковано Киев Оперативный 23 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Харкові сталася аварія на магістральному трубопроводі. Зокрема, в результаті інциденту потужний струмінь холодної води пробився з-під землі і кілька годин поливав багатоповерхівки на проспекті Людвіга Свободи. За словами очевидців, аварія сталася близько 3 години ночі - через неполадки прорвало трубу, і потік холодної води досягав 7 поверху. На даній ділянці проводили планове перекладання трубопроводу, роботи мали завершити до 31 липня.