ua en ru

У Києві через прорив теплотраси в одному з магазинів постраждало 5 людей

У Києві через прорив теплотраси в одному з магазинів постраждало 5 людей Фото: рятувальники (pixabay.com/marcellomigliosi1956)

Бійці ДСНС врятували трьох жінок, які могли загинути в окропі

У Києві внаслідок прориву теплотраси в одному з магазинів постраждало п'ятеро людей: три жінки та двоє рятувальників. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що надзвичайна ситуація сталася в магазині "Єва" на Чоколівському бульварі столиці.

Рятувальники з'ясували, що в підвальному приміщенні, де й розташований магазин, стався прорив теплотраси, гарячою водою було заповнено всі приміщення на рівні метра й вище.

Повідомляється, що пожежники занурилися в окріп і винесли потерпілих із магазину. Уся рятувальна операція (з моменту прибуття рятувальників) зайняла менше 15 хвилин.

"Усіх трьох потерпілих відразу ж передали медикам і госпіталізували до лікарні, у них травмовано руки і ноги. Під час рятувальної операції постраждав і рятувальник Олександр Мороз, його теж було госпіталізовано. Дісталося і командиру відділення Миколі Кисельову", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку року в результаті вибухів у житлових будинках загинули 13 осіб, ще 15 були поранені.