ua en ru

У Києві через прорив тепломагістралі без гарячої води залишилися 265 будинків

У Києві через прорив тепломагістралі без гарячої води залишилися 265 будинків Фото: КМДА

Водопостачання обіцяють відновити до завтра

У Голосіївському районі Києва через пошкодження ділянки тепломагістралі без гарячого водопостачання залишилися 265 будинків. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У Голосіївському районі ліквідовують пошкодження ділянки тепломагістралі. Так, оперативна бригада ПАТ "Київенерго" ліквідує пошкодження ділянки магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5, яка сталася близько 18:20 14 липня на Голосіївському проспекті, 93", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в КМДА, пошкодження тепломагістралі діаметром 800 мм відбулося у зв'язку з високим рівнем зношеності труб. Дана ділянка тепломережі вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс.

"Станом на 18:35 місце пошкодження розкопано, фахівцями ПАТ "Київенерго" ведуться оперативні ремонтні роботи з ліквідації пошкодження трубопроводу, які планується завершити протягом доби", - додали у КМДА.
На час усунення пошкодження від гарячого водопостачання відключені 265 споживачів, з них 212 житлових будинків.

"Гаряче водопостачання споживачів, які забезпечуються від даної тепломагістралі, буде відновлено 15 липня до 17:30", - пообіцяли в КМДА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до кінця року в Києві планується замінити 40 км тепломереж.