ua en ru

У Києві сталася бійка біля пам'ятника Ватутіну

У Києві сталася бійка біля пам'ятника Ватутіну Фото: бійка біля пам'ятника Ватутіну (C14)

Націоналісти зірвали покладання квітів до пам'ятника Ватутіну

У центрі Києва в Маріїнському парку сталася бійка за участю представників націоналістичних організацій біля пам'ятника генералу Миколі Ватутіну. Про це йдеться в повідомленні київського осередку "Правого сектора".

Повідомляється, що біля пам'ятника Ватутіну планувалося покладання квітів однією з ветеранських організацій. Проте група молодих людей зірвала захід, облила фарбою пам'ятник і розгорнула націоналістичні плакати.

Також повідомляється, що бійка зав'язалася, коли до пам'ятника намагався пробратися лідер фракції "Опозиційний блок" у Верховній раді України Юрій Бойко. За даними поліції, представники правих угруповань "С14" і "Правий сектор" розпилили газові балончики, в результаті чого постраждала одна жінка. Одного з учасників зіткнень затримали і доставили до відділення поліції.

У Києві сталася бійка біля пам'ятника ВатутінуУ Києві сталася бійка біля пам'ятника Ватутіну

Фото: бійка в Маріїнському парку

Активісти не пропустили сєпара регіонала Бойка і інших ряжених ветеранів до пам'ятника кату України Ватутіну!

Опубліковано ПРАВИЙ СЕКТОР / Київ 13 квітня 2018 р.

Опубліковано ПРАВИЙ СЕКТОР / Київ 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, у Дніпрі в ніч на 1 січня 2018 року невідомі облили червоною фарбою пам'ятник "Учасникам революційних подій, загиблих за встановлення радянської влади в Катеринославі". Сам пам'ятник і територія навколо були списані написами "Ганьба", "Серп і молот, смерть і голод", "Слава УПА".