ua en ru

У Києві сталася бійка зі стріляниною

У Києві сталася бійка зі стріляниною Фото: учасники конфлікту надають свої пояснення в управлінні поліції

В результаті інциденту постраждалих з вогнепальними пораненнями немає

Сьогодні, 29 березня 2016 року, у Дніпровському районі столиці сталася бійка стріляниною. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

В результаті інциденту постраждалих з вогнепальними пораненнями немає.

"В 16:50 чергова частина Головного управління Національної поліції у місті Києві отримала повідомлення про бійку зі стріляниною на вул. Микільсько-Слобідській. Неподалік від зазначеної адреси перебував автопатруль підрозділу особливого призначення. Правоохоронці поспішили за викликом і зупинили бійку", - йдеться в повідомленні.


За даними правоохоронців, під час конфлікту один із учасників сварки скористався своїм травматичною зброєю, на яке має дозвіл.

На місці працює слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції. Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події та з'ясовують причини та обставини. Учасники конфлікту надають свої пояснення в управлінні поліції.

Відомості про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Запоріжжі 25 березня 2016 року, рано вранці на перехресті вулиць Лермонтова і Набережної було скоєно замах на 45-річного чоловіка.