ua en ru

У Києві сталася бійка через приміщення спорткомплексу, 6 поранених

У Києві сталася бійка через приміщення спорткомплексу, 6 поранених Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронці занесли відомості про подію до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень

У Києві сьогодні, 14 вересня 2017 року, сталася бійка через приміщення спорткомплексу, внаслідок конфлікту 6 осіб доставили у лікарню. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, сьогодні вранці на вулиці Бориспільській біля будівлі споркомлексу стався конфлікт між групою осіб, який переріс у бійку.

"Учасників події, які не втекли з місця до приїзду правоохоронців, доставляють до управління поліції. Шістьох осіб доставили у лікарню: в одного - ножове поранення, в іншого - із травматичної зброї, решта - із забоями тіла", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між людьми, які претендують на будівлю. Так, новий орендар із групою підтримки зайняв приміщення, а вранці між ними та людьми, які там займалися, виник конфлікт, який переріс у бійку.

Правоохоронці занесли відомості про подію до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Наразі правоохоронці встановлюють власників спортклубу та перевірять документи, надані людьми, які зайняли приміщення вночі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві відбулася бійка на СТО, у нападників вилучили зброю.