ua en ru

У Києві сталася пожежа в житловому будинку, одна людина загинула, троє постраждали

У Києві сталася пожежа в житловому будинку, одна людина загинула, троє постраждали Фото: ДСНС

Під час гасіння пожежі стався вибух, в результаті чого обвалилося перекриття між 1 і 2 поверхами

Пожежа в Києві відбувся сьогодні у Шевченківському районі столиці в п'ятиповерховому житловому будинку, в результаті чого один чоловік загинув, ще троє були госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У Шевченківському районі міста по вул. Михайлівська, 24-в, в 2 години. 48 хв. 20 січня, у п'ятиповерховому житловому будинку, в офісному приміщенні на першому поверсі виникла пожежа. У 3 ч. 28 хв. під час гасіння пожежі стався вибух, в результаті чого виникло обвалення перекриття між 1 і 2 поверхами, що призвело до травмування однієї людини (співробітник Національної поліції) якого з травмами середнього ступеня тяжкості госпіталізовано. До лікувальних закладів госпіталізовано 2 дітей з ознаками отруєння продуктами горіння легкого ступеня", - йдеться в повідомленні.

Пожежу було локалізовано близько 5:18. Пізніше з-під завалів витягнули тіло загиблої жінки. В даний момент триває ліквідація пожежі і роботи з розбирання завалу. Попередні причини пожежі і вибуху встановлюється.

Фото з місця пожежі у Шевченківському районі міста Києва

Опубликовано ДСНС України 19 января 2016 г.


Зазначимо також, що вчора, 19 січня, в Парижі (Франція) сталася пожежа в будівлі готелю Ritz, який розташований на історичній Вандомській площі в центрі міста.

Нагадаємо, 13 січня в Києві закрили на вхід станцію метро "Дружби народів" з-за пожежі в переході.