ua en ru

У Києві тривають дзвінки про мінування метро, закрито ще дві станції

У Києві тривають дзвінки про мінування метро, закрито ще дві станції Фото: метро в Києві (Соколовська Інна / УНІАН)

На даний момент закриті станції "Майдан Незалежності" і "Площа Льва Толстого"

У Києві продовжують надходити анонімні дзвінки про мінування станцій метро, на даний момент закриті станції "Майдан Незалежності" і "Площа Льва Толстого". Про це йдеться в повідомленні комунального підприємства "Київський метрополітен" у Facebook.

"Увага! Тривають анонімні дзвінки про мінування станцій. Перевірили і відкрили "Оболонь" та "Мінську". Перевіряємо "Майдан Незалежності" та "Площу Льва Толстого". Зачинено відповідні пересадки", - йдеться в повідомленні.

Увага! Продовжуються анонімні дзвінки про мінування станцій. Перевірили та відкрили "Оболонь" та "Мінську". Перевіряємо "Майдан Незалежності" та "Площу Льва Толстого". Зачинено відповідні пересадки.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 2 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві "мінували" станцію метро "Театральна". Близько 12:00 станція метро і пересадочний вузол зі станцією "Золоті ворота" на деякий час припиняли роботу після анонімного дзвінка про мінування, яке в результаті виявилося хибним.

Відзначимо, в квітні поліція затримала "мінера" київського метро, який двічі за тиждень (22 і 25 квітня) повідомляв про "замінування" станції "Героїв Дніпра". За неправдиве повідомлення про мінування передбачено до шести років позбавлення волі.