ua en ru

Для забезпечення безпеки посольства США в Києві вживаються додаткові заходи

Для забезпечення безпеки посольства США в Києві вживаються додаткові заходи Фото: посольство США в Києві (BL Harbert International)

Після вибуху посольство працює у звичайному режимі

Речник Міністерства закордонних справ (МЗС) Мар'яна Беца заявила, що після вибуху, який мав місце сьогодні вночі біля посольства США, вживаються додаткові заходи для забезпечення безпеки посольства. Про це повідомляється у Twitter спікера МЗС.

"Правоохоронні органи здійснюють всі заходи для розслідування злочину. Вживаються додаткові заходи для забезпечення безпеки дипустанови", - написала спікер МЗС.

Також Беца заявила, що МЗС рішуче засуджує терористичний акт на території посольства США.

Представник прес-служби посольства США в Україні Олександр Кліщ заявив, що після вибуху посольство працює в звичайному режимі, передає "Радіо Свобода".

"Ми можемо підтвердити, що опівночі стався замах на безпеку посольського комплексу. Жодних ушкоджень приміщенням посольства не завдано, ніхто не потерпів. Посольство працює у звичайному режимі, і ми тісно співпрацюємо з місцевими правоохоронцями щодо розслідування цього інциденту", - сказав Кліщ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вночі, 8 червня, на території посольства США в Шевченківському районі Києва стався вибух. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.