ua en ru

У Києві поліція затримала чоловіка, який кусав перехожих і бив авто

У Києві поліція затримала чоловіка, який кусав перехожих і бив авто Фото: арешт на вулиці (РБК-Україна)

Чоловік кидався під колеса і підпалив урну перед затриманням

У центрі Києва поліція затримала чоловіка, який кусав перехожих, бив автомобілі й кидався під колеса машин. Про це повідомляють "Вартові.Еспресо".

"В центрі Києва біля Палацу Спорту поліцейські затримали молодого чоловіка, який поводився неадекватно та агресивно", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, йому спочатку нібито стало погано в тролейбусі, де він упав. Інші пасажири викликали йому "швидку допомогу", але на вулиці хлопець раптом різко встав і почав агресивно поводитися.

Так, він відірвав підвісний вазон з квітами на літній терасі закладу громадського харчування, підпалив урну, відірвав дзеркало припаркованого Subaru і покусав одного з перехожих. Також, він бив інші машини і кинувся під колеса Mercedes, після чого його затримала поліція.

За словами очевидців, запаху алкоголю від чоловіка не відчувалося, ймовірно, він міг бути в стані наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпровському районі міста Києва в під'їзді однієї з багатоповерхівок застрелили чоловіка. Особа загиблого встановлена, це киянин 1956 року народження, який жив у даному під'їзді.