ua en ru

У Києві поліція вилучила амфетаміну на мільйон гривень

У Києві поліція вилучила амфетаміну на мільйон гривень Фоп: поліція Києва

Столичні поліцейські вилучили наркотиків на 1 млн гривень

Столичні поліцейські вилучили у Шевченківському районі Києва у дилера під час поверхневого огляду амфетамін і прекурсори, загальна вартість яких становить більше одного млн гривень. Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у 23-річного жителя Чернігова півтора кілограма амфетаміну та два кілограми прекурсора. Загальна вартість вилучених речовин становить більше одного мільйона гривень.

Правоохоронці встановили, що молодий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Виявилося, що зловмисник привіз наркотичні засоби з рідного міста з метою продажу.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: вилучені наркотики

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Чернігівській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) ліквідували міжнародний канал контрабанди ЛСД.