ua en ru

У Києві на Печерську зловмисники відібрали у чоловіка понад 1 млн гривень

У Києві на Печерську зловмисники відібрали у чоловіка понад 1 млн гривень Фото: поліція

Зловмисникам загрожує до 15-ти років тюрми із конфіскацією майна

На бульварі Лесі Українки у Києві вчора, 16 лютого 2017 року, зловмисники відібрали у чоловіка понад 1 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Подія сталася у Печерському районі столиці. Водій перевозив гроші господаря, який спокусився на пропозицію обміняти валюту за привабливим курсом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 18 години вечора невідомі особи, погрожуючи вогнепальною зброєю, розбили скло в автомобілі та відібрали у чоловіка більше мільйона гривень.

Водій розповів правоохоронцям, що за дорученням хазяїна направлявся до обмінника, розташованого на вулиці Кіквідзе, щоб обміняти там гривні на долари.

У пункті обміну не знайшлося необхідної грошової суми в іноземній валюті і чоловік, повертаючись назад, був змушений зупинитися через затори. У цей час на нього й здійснили напад.

"Невідомий чоловік розбив скло предметом, схожим на пістолет, та наказав йому не рухатись. А в цей час інший співучасник із заднього сидіння іномарки забрав пакет із грошима та сумку водія з документами і мобільним телефоном. Після цього нападники на автомобілі "Мерседес" поїхали у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

За данним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, зловмисникам загрожує до 15-ти років тюрми із конфіскацією майна.

altaltaltalt

Фото: зловмисники відібрали у чоловіка понад 1 млн гривень

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував ТРЦ "Караван" у Києві.