ua en ru

У Києві патрульні виявили у водія пістолет

У Києві патрульні виявили у водія пістолет Фото: вилучений пістолет (npu.gov.ua)

Правопорушником виявився раніше судимий уродженець Маріуполя

У Києві на проспекті Академіка Палладіна патрульні виявили у водія пістолет. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

У поліції зазначають, що під час перевірки автомобіля поліцейські виявили у водія пістолет "Глок" та набої до нього.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула за вказаною адресою, задокументувала подію. Вилучені з місця події предмети направили на експертизу. Водій при спілкуванні з оперативниками не зміг пояснити, звідки у нього зброя", - йдеться у повідомленні.

Правопорушником виявився 33-річний уродженець Маріуполя, раніше судимий за розбій, незаконне позбавлення волі та хуліганські дії.

У Києві патрульні виявили у водія пістолетФото: затриманий

"Наразі правоохоронці спілкуються із чоловіком та з’ясовують походження і призначення зброї. За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 30 серпня у Києві чоловік захопив у заручники дітей і погрожував стріляниною. До поліції зателефонувала жінка та заявила, що чоловік її сестри влаштував вдома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринської у Святошинському районі прибув наряд патрульних. Згодом жінка втекла з квартири, а чоловік забарикадувався в будинку з чотирма дітьми у віці від 3-х до 13-ти років і погрожував зброєю. Його затримали.