ua en ru

У Києві з патрульної поліції звільнені 25 чоловік, - Аваков

У Києві з патрульної поліції звільнені 25 чоловік, - Аваков У Києві з патрульної поліції, яка заробила в столиці з 4 липня, вже були звільнені, або звільнилися самі 25 осіб. Про це сьогодні під час робочого візиту в Херсон, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає прес-служба МВС.

При цьому рівень довіри до нової поліції в столиці становить 85%

У Києві з патрульної поліції, яка почала працювати в столиці з 4 липня, вже були звільнені, або звільнилися самі 25 осіб. Про це сьогодні під час робочого візиту в Херсон, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає прес-служба МВС.

"У Києві, де поліція працює з 4 липня 2000 патрульних вже звільнилися або були звільнені 25 чоловік", - йдеться в повідомленні.

"Ви повинні розуміти, що виглядає це досить престижно, нова форма і автомобілі, але в реальності - це щоденна важка робота", - зауважив міністр внутрішніх справ.

Радник першого заступника голови МВС Хатія Деканоїдзе зазначила, що в Києві рівень довіри населення до нової патрульної поліції зріс до 85%. Найближчим часом в містах, де вже працюють патрульні поліцейські, буде проведено опитування населення, щоб визначити, наскільки громадяни довіряють новим патрульним.

За словами глави МВС, в Харкові із загальної кількості майбутніх поліцейських вищу освіту мають 82%, у Львові близько 65 відсотків.

Нагадаємо, як повідомляла перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе за підсумками першого місяця роботи патрульних в Києві, на той момент з різних причин були звільнені 12 поліцейських.