ua en ru

У Києві відкрили для пасажирів дві станції метро на червоній гілці

У Києві відкрили для пасажирів дві станції метро на червоній гілці Фото: метро Києва (twitter.com/kyivmetroalerts)

Станції закривали у зв'язку з поломкою элеткропоезда

У київському метро відновили рух на Святошинсько-Броварській лінії і відкрили для пасажирів станції "Академмістечко" і "Житомирська". Про це йдеться в повідомленні комунального підприємства "Київський метрополітен" у Facebook.

"Рух на Святошинсько-Броварській лінії відновлено, станції "Академмістечко" і "Житомирська" відчинені для пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Рух на Святошинсько-Броварській лінії відновлено, станції «Академмістечко» та «Житомирська» відчинені для пасажирів.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київському метро через несправність поїзда тимчасово закриті дві станції. Зокрема, в результаті поломки потягу на станції метро "Житомирська" рух на Святошинсько-Броварській лінії було організовано між станціями "Лісова" та "Святошин". Станції "Академмістечко" і "Житомирська" були тимчасово закриті для пасажирів.

Зазначимо, раніше також повідомлялося, що в Києві правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі 26-28 липня у зв'язку з матчем в рамках Ліги чемпіонів УЄФА між "Динамо" (Київ) і "Янг Бойз" (Берн, Швейцарія). Крім того, 3 тис. правоохоронців забезпечуватимуть порядок під час хресного ходу 27-28 липня.