ua en ru

У Києві до 4 жовтня частково буде обмежено рух по Південному мосту

У Києві до 4 жовтня частково буде обмежено рух по Південному мосту Фото: Південний міст

Також у цей термін буде перекрито рух пішоходів та велосипедистів на тротуарі низової сторони мосту

У Києві з 11 вересня до 4 жовтня частково буде обмежено рух на Південному мостовому переході в напрямку зі Столичного шосе на проспект Бажана. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"11 вересня у зв'язку з ремонтом буде обмежено рух на Південному мостовому переході в напрямку зі Столичного шосе на проспект Бажана", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що комунальна корпорація "Київавтодор" 11 вересня розпочне підготовчі роботи з ремонту асфальтобетонного покриття на Південному мостовому переході (низова сторона). Тому, на час проведення робіт рух автотранспорту в 1-й та 2-й смузі в напрямку зі Столичного шосе на проспект Миколи Бажана буде обмежено на ділянці вантової прогонової будови.

Як повідомляється, завершити капітальний ремонт проїзної частини планується 4 жовтня.

"Також у цей термін буде перекрито рух пішоходів та велосипедистів на тротуарі низової сторони мосту в напрямку руху зі Столичного шосе на проспект Миколи Бажана в місці проведення ремонтних робіт", - повідомляють у прес-службі КМДА.

Нагадаємо, раніше початок підготовчих робіт з ремонту асфальтобетонного покриття на Південному мосту планувався на 4 вересня.