ua en ru

У Києві 14 жовтня буде внесено зміни у роботу громадського транспорту

У Києві 14 жовтня буде внесено зміни у роботу громадського транспорту Фото: День захисника України

Буде змінено рух тролейбусу №37А та автобусу №101

У Києві 14 жовтня у зв'язку з проведенням заходів до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України буде внесено зміни у роботу громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У Києві 14 жовтня в роботу громадського транспорту вносяться зміни у зв'язку з проведенням на вул. Марини Цвєтаєвої (на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського) заходів до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, буде змінено рух тролейбусів №37А "ст. м. Лісова - Поліклініка" та автобусу №101 "ст. м. Петрівка - вул. Милославська".

Так, рух тролейбусів маршруту № 37А буде організовано за маршрутом № 37, а рух автобусів маршруту № 101 буде організовано так: ст. метро "Петрівка" - просп. Ватутіна - вул. Закревського - вул. Милославська - просп. Маяковського (до вул. Марини Цвєтаєвої) в обох напрямках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким щорічно у День захисника України (14 жовтня) пропонується органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям та об'єднанням громадян установлювати (вивішувати) Державний Прапор України.