ua en ru

У Києві обмежено рух великовантажного транспорту

У Києві обмежено рух великовантажного транспорту Фото: обмеження (sai.gov.ua)

Через спеку в столиці обмежено рух великовантажного транспорту

У Києві сьогодні з 10:00 до 22:00 вводиться обмеження на рух великовантажного транспорту по дорогах столиці. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА).

Повідомляється, що в найближчі дні в столиці збережеться спекотна погода. За прогнозом Українського гідрометцентру, температура повітря сягатиме +32ºС.

У комунальній корпорації "Київавтодор" зазначають, що згідно з розпорядженням КМДА від 07.07.2012 № 1173 "Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв'язку з підвищенням температури повітря" у період підвищення температури повітря вище + 28С, у Києві вводиться обмеження на рух великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т з 10:00 до 22:00.

"Звертаємо увагу, що Управління патрульної поліції в м. Києві здійснює оперативний контроль за дотриманням водіями великовантажних транспортних засобів обмеження руху на вулично-дорожній мережі столиці", - додали у КМДА.

Нагадаємо, раніше через спеку в Києві був зафіксований високий рівень забруднення повітря.

В місцях скупчення транспорту рівень забруднення повітря перевищив норму в кілька разів. Такі показники були зафіксовані в районі Бессарабської площі, Московської площі, Оболонського проспекту, вул. Попудренка.