ua en ru

У Києві обмежать проїзд великогабаритного транспорту

У Києві обмежать проїзд великогабаритного транспорту Фото: снігоприбиральна машина на вулицях Києва (kyivcity.gov.ua)

Тимчасові обмеження на в'їзд до столиці триватимуть 8 і 9 лютого

У зв'язку з можливим погіршенням погодних умов, може бути обмежена в'їзд вантажного та великогабаритного транспорту в столицю. Про це повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій КМДА.

Зокрема, можуть обмежити рух 8 лютого з 17:00 до 24:00 та 9 лютого з 5:00 до 9:00. У зв'язку з чим міська влада просить водіїв, плануючи маршрути, врахувати тимчасове обмеження.

В іншому випадку всі автомобілі, які заважають розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані. Також міська влада переконливо просить киян у разі погіршення погодних умов, не користуватися особистим автотранспортом. По можливості, жителів столиці, просять пересісти на громадський транспорт, що дозволить зменшити навантаження на дороги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вдень 8 лютого в столиці очікується мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. На наступний день, 9 лютого, синоптики прогнозують у Києві мокрий сніг і дощ, вночі налипання мокрого снігу. 10 лютого місцями невеликий мокрий сніг. У ці дні на дорогах очікується місцями ожеледиця, вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі та вдень від 0 до+2.