ua en ru

У Києві обмежать рух транспорту на вулиці Наталії Ужвій

У Києві обмежать рух транспорту на вулиці Наталії Ужвій Ілюстративне фото (kyiv.npu.gov.ua)

З 08:00 до 18:00 16 травня у зв'язку з фрезеруванням старого покриття на вулиці Наталії Ужвій буде частково обмежено рух транспорту

У Києві в четвер, 16 травня, частково обмежать рух транспорту на вулиці Наталії Ужвій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресс-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА)

Як повідомляється, з 08:00 до 18:00 16 травня у зв'язку з фрезеруванням старого покриття на вулиці Наталії Ужвій буде частково обмежено рух транспорту.

"Комунальна корпорація просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт, а також не залишати свої транспортні засоби на проїжджій частині вул. Наталії Ужвій, щоб не заважати дорожнім роботам", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що з 15 травня в Києві обмежать рух транспорту на вулиці Світла у Дарницькому районі у зв'язку з підготовчими роботами по ремонту дорожнього покриття.

Крім того, у двох столичних районах під час ремонтних робіт знайшли боєприпаси часів Другої світової війни.13 травня на вулиці Світла, 3-Д під час проведення земляних робіт на будівництві піротехнічним розрахунком ДСНС України було виявлено два артилерійських снаряди Д-107. А в Дніпровському районі на вулиці Спортивна, під час проведення земляних робіт на території приватної садиби виявили мінометну міну Д-120.