ua en ru

У Києві утворилися численні затори

У Києві утворилися численні затори Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Найбільші затори зафіксовані в центральній частині міста

У Києві сьогодні ввечері, 11 лютого 2019 року, станом на 19:00, утворилися численні затори на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Google Maps.

На правому березі пробки зафіксовані на вулицях Хрещатик, Михайловська, вулиці Богдана Хмельницького, бульварі Тараса Шевченка, вулицях Бульварно-Кудрявська, Льва Толстого, Саксаганського, Жилянська, бульварі Лесі Українки, бульварі Дружби народів, проспекті Перемоги та вулиці Юрія Іллєнка.

Крім того, затори спостерігаються на вулиці Вадима Гетьмана, проспекті Валерія Лобановського, вулиці Миколи Грінченка, Повітрофлотському проспекті.

Також затори спостерігаються в районі станцій метро "Печерська", "Либідська", "Олімпійська", "Шулявська", "Золоті Ворота", "Лук'янівська".

Крім того, рух ускладнено на мосту Метро у напямку лівого берега міста.

Водночас на лівому березі затори спостерігаються на вулиці Гната Хоткевича, проспекті Юрія Гагаріна, вулиці Андрія Малишка.

Фото: затори в Києві (скріншот)

Нагадаємо, водіїв закликають у вівторок 12 лютого не виїжджати на приватних автомобілях, оскільки у Києві очікуються значні опади.

Раніше РБК-Україна писало, що у Києві вдень, 12 лютого, очікуються значні опади у вигляді мокрого снігу. За інформацією Укргідрометцентру, завтра вдень очікуються значні опади переважно у вигляді мокрого снігу (приріст снігового покриву 7-10 см), налипання мокрого снігу ("жовтий" рівень небезпеки).