ua en ru

У Києві вночі автомобіль в'їхав в опору, постраждало 4 людини

У Києві вночі автомобіль в'їхав в опору, постраждало 4 людини Фото: ДТП у Києві (facebook.com/dtp.kiev.ua)

Під час руху в автомобіля лопнула шина

У Києві в ніч на четвер, 26 квітня, сталась аварія в Оболонському районі столиці. Легковий Hyundai Accent врізався в опору рекламного щита, внаслідок чого постраждало четверо людей, передає "Еспресо".

Зазначається, що автомобіль рухався по проспекту Героїв Сталінграду в напрямку площі Сантьяго-де-Чилі. Як розповіли свідки аварії, під час руху в автомобіля лопнула шина одного з передніх коліс. Внаслідок цього автомобіль став некерованим і на великій швидкості вилетів на клумбу, де зіткнувя з опорою.

У Києві вночі автомобіль в'їхав в опору, постраждало 4 людиниУ Києві вночі автомобіль в'їхав в опору, постраждало 4 людини

Фото: ДТП у Києві (facebook.com/dtp.kiev.ua)

У салоні автівки перебувало четверо людей. Водія та двох пасажирів госпіталізували з травмами різного ступеня важкості. Ще одному пасажиру медики надали допомогу на місці, після чого потерпілий від госпіталізації відмовився.

У поліції повідомили, що ознак спяніння у водія не виявлено.

Нагадаємо, у другій міській лікарні Кривого Рогу помер 58-річний чоловік, котрий отримав численні травми під час аварії, яка сталась у місті 17 квітня 2018 року на проспекті Металургів. Тепер кількість загиблих внаслідок ДТП зросла до 10 осіб.