ua en ru

У Києві знайшли мертвим іноземного інструктора Нацгвардії

У Києві знайшли мертвим іноземного інструктора Нацгвардії Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Чоловіка виявили мертвим в орендованій квартирі

У Києві знайшли мертвим іноземця, інструктора Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Чоловіка із вогнепальним пораненням у голову знайшла власниця квартири, яку він орендував. За попередньою інформацією судово-медичного експерта, іноземець скоїв самогубство.

"Правоохоронці провели огляд, опитали власницю квартири, сусідів та встановили особу загиблого. Це громадянин іншої держави, 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. На місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений на травматичний, та редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім’я загиблого", - повідомив керівник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Остаточну причину смерті встановлять після проведення судово-медичної експертизи. Наразі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, в Одесі дві дівчини поранили й пограбували іноземця. Зловмисниці віком 22 й 14 років викрали гроші й техніку.