ua en ru

У Києві чоловік захопив у заручники дітей і погрожував стріляниною

У Києві чоловік захопив у заручники дітей і погрожував стріляниною Фото: операція по звільненню заручників (facebook.com/UA.KyivPolice)

На даний момент зловмисника затримали

У Святошинському районі Києва чоловік захопив у заручники дітей та погрожував застосувати зброю. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що до поліції зателефонувала жінка та заявила, що чоловік її сестри влаштував вдома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринської у Святошинському районі прибув наряд патрульних.

Згодом жінка втекла з квартири, а чоловік забарикадувався в будинку з чотирма дітьми у віці від 3-х до 13-ти років і погрожував зброєю.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, правоохоронці оголосили операцію "Заручник", вели переговори зі зловмисником, і він випустив з квартири 13-річну доньку. Пізніше на місце прибули спецназівці та слідчо-оперативна група.

За підсумками операції, чоловіка, який взяв у заручники власних дітей, затримали. Діти знаходяться в безпеці, їх життю нічого не загрожує.

У Києві чоловік захопив у заручники дітей і погрожував стріляниною

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві через пожежу в багатоповерхівці евакуювали 20 осіб.

Напередодні в метро Харкова невідомий вдарив ножем жінку та зник c місця злочину.