ua en ru

У Києві чоловік поранив ножем трьох людей

У Києві чоловік поранив ножем трьох людей Фото: ніж (РБК-Україна)

Поліцейські затримали зловмисника через дві доби

У Києві на Борщагівці біля одного з супермаркетів невідомий напав з ножем на трьох молодих людей. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що про трьох постраждалих з тілесними ушкодженнями правоохоронцям повідомили лікарі. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події і зафіксувала всі деталі правопорушення.

Слідчі встановили, що близько опівночі група молодих людей, серед яких був і неповнолітній, вийшла з торгового закладу. До них підійшли невідомі, з якими виник конфлікт. Попередньо встановлено, що під час з'ясування відносин один чоловік з компанії, яка була на вулиці, ударив ножем трьох молодих людей.

Постраждалих госпіталізували і надали їм медичну допомогу. У двох з них тяжкі тілесні ушкодження, у одного - легкі.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції відкрив кримінальне провадження за фактом нападу. Триває досудове розслідування в межах трьох кримінальних проваджень.

altaltalt

Фото: місце події (поліція Києва)

За дві доби оперативники встановили особу нападника. Ним виявився місцевий житель, 1995 року народження. Йому вже повідомлено про підозру. За вчинені правопорушення підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в місті Узин Київської області п'яний чоловік в результаті конфлікту вбив свого знайомого і поранив іншого.