ua en ru

У Києві в сміттєвому баку знайшли саморобний вибуховий пристрій

У Києві в сміттєвому баку знайшли саморобний вибуховий пристрій Фото: у Києві в сміттєвому баку знайшли саморобний вибуховий пристрій

Вибуховий пристрій виявила двірник

У Печерському районі Києва в одному із сміттєвих баків жінка виявила предмет, схожий на вибуховий пристрій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції в Києві.

"В одному із сміттєвих баків на вулиці Дружби Народів жінка виявила предмет, схожий на вибуховий пристрій. Про знахідку вона повідомила працівників поліції", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби. Поліція задокументувала подію, вилучила саморобний пристрій і направила на відповідні дослідження. Правоохоронці встановлюють обставини події та власника небезпечного пристрою.

altaltalt

Фото: у Києві в сміттєвому баку знайшли саморобний вибуховий пристрій

Нагадаємо, в Києві на території санаторію в Пущі-Водиці стався конфлікт зі стріляниною.

Правоохоронцям Оболонського управління поліції повідомили про те, що на територію санаторію на вулиці Курортна зайшли невідомі особи і здійснюють хуліганські дії. На місці події було з'ясовано, що конфлікт виник між людьми, які там проживають, і представниками одного з власників санаторію.