ua en ru

Рух по столичному Хрещатику перекрили до кінця травня

Рух по столичному Хрещатику перекрили до кінця травня Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Центр столиці тимчасово звільнили від транспорту

Рух транспорту на частині вулиці Хрещатик, в центрі столиці перекрили до кінця травня із-за підготовки і проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА. Про це в Facebook повідомляє прес-служба МВС України.

Зокрема, з 12 травня по 31 травня 2018 року буде перекрито рух транспорту на ділянці вулиці Хрещатик від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького. Автобуси маршрутів №№ 24, 114 курсуватимуть в цей час по трасі руху вихідного дня.

Крім того, будуть і інші заборони або обмеження руху транспорту в 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" та інших локацій спортивних подій.

Так, для розмежування автомобільних і пішохідних потоків на під'їзді до НСК "Олімпійський" тимчасово встановлять направляюче огорожу.

Увага! До 30 травня перекрито рух для автомобілів вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до Майдану...

Опубліковано МВС України 13 травня 2018 р.

Також, в ніч з 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту подовжать на три години, організувавши перевезення існуючими маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження останніх поїздів).

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, нацполиция вже перевірила акредитацію 9 тисяч осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.