ua en ru

У Києві вилучили понад тисячу літрів фальсифікатного алкоголю

У Києві вилучили понад тисячу літрів фальсифікатного алкоголю Фото: фальсифікатний алкоголь (Сергій Білан facebook.com)

Потужність цеху становила 15 тисяч літрів на місяць

Співробітники податкової міліції Київської області спільно з обласною прокуратурою ліквідували в столиці підпільний цех, в якому виготовляли фальсифіковані алкогольні напої. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан у Facebook.

"У ході операції "Акциз-2017" і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи квитків державної лотереї) Кримінального кодексу, було встановлено, що на території Києва здійснюється виробництво і незаконна реалізація через мережу інтернет фальсифікованого алкоголю. Потужність цеху становила 15 тисяч літрів на місяць", - написав Білан.

Правоохоронці вилучили понад 1150 літрів алкоголю без марок акцизного податку встановленого зразка, а також обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого становить 850 тисяч гривень.

Співробітники податкової міліції Київської області спільно з обласною прокуратурою ліквідували в столиці підпільний цех,...

Опубліковано Сергієм Біланом 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у серпні ДФС провела обшуки на виробничих, складських та офісних приміщеннях 27 державних спиртових заводів в 11 областях.