ua en ru

У Києві в ході конфлікту на дорозі водій поранив хлопця з пістолета

У Києві в ході конфлікту на дорозі водій поранив хлопця з пістолета Фото: пістолет "Форт"

Компанія молодих людей не хотіла поступатися дорогу автомобілю

У Києві на проспекті Правди в ході конфлікту на дорозі водій поранив з пістолета хлопця, розбив бічне скло його автомобіля. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

"В управління поліції надійшло повідомлення: на проспекті Правди пострілом з пістолета поранили чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, потерпілий зі своїми друзями поверталися додому і, будучи в нетверезому стані, перекрили проїжджу частину дороги. Чоловік на автомобілі намагався проїхати, однак компанія не хотіла поступитися дорогу. Нарешті, до водія підійшов один з парей, і між ними виник конфлікт.

"Хлопець вдарив чоловіка в обличчя і розбив бокове вікно машини. У відповідь власник авто дістав пістолет і вистрілив", - розповіли в поліції.

Постраждалого з тілесними ушкодженнями ноги негайно доставили в лікарню. Працівники поліції на місці скоєння злочину у 28-річного киянина в присутності понятих вилучили пістолет Ф-12Р. Зброю направили для проведення експертизи.

Слідчим відділом управління поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, в ході якого будуть встановлені причини та обставини інциденту. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, 10 листопада в Києві на вулиці Ванди Василевської зловмисники скоїли розбійний напад зі стріляниною.