ua en ru

У Києві горить ресторан "Млин"

У Києві горить ресторан "Млин" Фото: у Києві горить ресторан "Млин"

На території ресторану знаходиться два балони з газом, що можуть вибухнути

У Києві в районі Гідропарку горить ресторан "Млин", що знаходиться за адресою Броварський проспект, 9В. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з місця подій.

На місці події працюють 7 машин пожежників.

У Києві горить ресторан "Млин"

Фото: пожежа у Києві

Як повідомив кореспонденту РБК-Україна один з рятувальників, роботи з лілквідації пожежі тривають вже більше години. На даний момент пожежу локалізувати не вдається.

У Києві горить ресторан "Млин"

Фото: пожежа на Гідропарку

Інформації про жертви, а також про причини пожежі поки немає.

У Києві горить ресторан "Млин"

Фото: у Києві горить ресторан

"Там 2 балона газу. Намагаємося зробити так, щоб не вибухнули. Ступінь пожежі визначити не можу, от як рване, от тоді буде ступінь", - повідомив кореспонденту РБК-Україна співробітник ДСНС.

У Києві горить ресторан "Млин"

Фото: у Києві горить ресторан "Млин"

"11 грудня, о 20 год. 23 хв. до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у ресторанному комплексі "Млин" за адресою м. Київ, Броварський проспект, 9В. За підвищеним номером виклику до місця події прибули підрозділи ДСНС. На місці працює 64 чол. особового складу та 19 од. основної та спеціальної техніки, пожежний катер. Площа пожежі складає 350 кв. м. Наразі триває гасіння пожежі. За попередніми даними жертв та постраждалих немає", - повідомляє прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, 25 листопада 2015 року, в 15:47 в Печерському районі Києва по вулиці Набережне шосе, 25 в ресторані на воді "Веранда на Дніпрі" сталося загоряння покрівлі.