ua en ru

У Києві горить "Даринок", закриті дві станції метро

У Києві горить "Даринок", закриті дві станції метро Фото: у Києві горить "Даринок"

Закриті станції метро "Чернігівська" і "Лісова"

У Києві на станції метро "Лісова" горить торговий комплекс "Даринок", через небезпеку поширення вогню закриті дві станції метро. Про це повідомляє "112 Україна" з посиланням на речника ГУ ДСНС в Києві Світлану Водолагу.

"Повідомлення про пожежу нам надійшло о 11:43. Відразу на місце події прибули перші рятувальні підрозділи. На момент їх прибуття площа пожежі вже становила близько 500 кв. м. Зараз працює 11 одиниць основної та спеціальної техніки. Площа пожежі поки становить орієнтовно 1,5 тис. кв. м", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що горять склади "секонд-хенду". Також існує загроза розповсюдження вогню на метрополітен і автостоянку з транспортом. Інформації про жертви або постраждалих на даний момент немає. Також невідома причина займання.

Закриті станції метро "Чернігівська" і "Лісова".

Зазначимо, пізніше керівництво "Даринку" спростувало інформацію про пожежу на території торгового комплексу. У прес-службі маркет молла пояснили, що займання сталося біля станції метро "Лісова" на території, що знаходиться в значному віддаленні від "Даринку".

Нагадаємо, в Ізраїлі на одному з найбільших нафтопереробних заводів після спалаху ємності з пальним стався потужний вибух.