ua en ru

У Києві завдяки ProZorro вдалося заощадити на одній закупівлі 91% держкоштів

У Києві завдяки ProZorro вдалося заощадити на одній закупівлі 91% держкоштів Фото: система електронних закупівель ProZorro

Це рекордний показник економії державних коштів на одній закупівлі

ПАТ "Київенерго" заощадило близько 91% виділених бюджетних коштів на закупівлю обстеження та паспортизації будівель. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов.


"Колосальна економія для Київенерго на закупівлі обстеження та паспортизації будівель. Бюджет: 500 000 гривень. Сума договору: 43 000 гривень. Економія: 457000 гривеньабо 91,40%. Переможець: ТОВ "Златограф-Проект", - написав він.

Наголошується, що в тендері брали участь вісім компаній.

"Боротьба була запеклою, учасникам довелося дуже падати в ціні. В результаті переможцем стало ТОВ "Златограф-Проект", яке заощадило 91%. З переможцем укладено договір", - додав Нефьодов.

#зрадаперемога тижня тут как тут! :) ПЕРЕМОГА ТИЖНЯ: Колосальна економія для Київенерго на закупівлі обстеження та па...

Опубліковано Max Nefyodov 29 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завдяки електронній системі публічних закупівель ProZorro Україні вдалося заощадити понад 3 млрд гривень.