ua en ru

У Києві 29-30 серпня буде внесено зміни в роботу громадського транспорту

У Києві 29-30 серпня буде внесено зміни в роботу громадського транспорту Фото: Контрактова площа

Зміни вносяться у зв’язку з проведенням на Контрактовій площі фестивалю

У зв'язку з проведенням 29-30 серпня на Контрактовій площі фестивалю "В пошуках made in Ukraine", з 17:00 28 серпня до закінчення руху 30 серпня вносяться зміни в роботу автобусних маршрутів. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на КП "Київпастранс".

Як повідомляється буде внесено наступні зміни:

рух автобусів № 62 організують за маршрутом від Ботанічного саду до вул. Сагайдачного за діючою трасою, далі - Контрактова площа - вул. Костянтинівська - Контрактова площа (на подовженні вул. Сковороди) - Контрактова площа (діюча кінцева зупинка) - Контрактова площа (на подовженні вул. Сковороди) - вул. Костянтинівська - Контрактова площа - вул. Сагайдачного - далі до Ботанічного саду за діючою трасою;

автобусів маршруту № 115 - у напрямку залізничного вокзалу "Дарниця" за трасою: Контрактова площа - Контрактова площа (на подовженні вул. Сковороди) - вул. Костянтинівська - Контрактова площа - вул. Сагайдачного, далі за діючим маршрутом.

Також повідомляється, що при закритті руху транспорту на вул. Костянтинівській рух автобусів маршруту № 115 організують за трасою: Контрактова площа - вул. Межигірська - вул. Спаська - вул. Набережна - Хрещатицька - далі за діючою трасою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автодорозі Київ - Ковель частково обмежено рух.