ua en ru

У Києві 30 вересня змінили рух двох тролейбусних і одного автобусного маршруту

У Києві 30 вересня змінили рух двох тролейбусних і одного автобусного маршруту Фото: тролейбус (flickr.com/2PHOTOS)

У Києві тимчасово змінили рух тролейбусів №5 і 7, а також автобусу №90

У Києві 30 вересня, з 7:00 до 22:00 змінили рух тролейбусів маршрутів №5 і 7, а також автобусів маршруту №90. Про це повідомив "Київпастран", передає Київська міська державна адміністрація.

Зміна маршрутів пов`язана з проведенням робіт з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття вздовж шляхопроводу на з’їзді з просп. Перемоги на вул. Данила Щербаківського та на виїзді з вул. Данила Щербаківського на просп. Перемоги.

Тролейбуси маршруту №5 курсуватимуть так:

  • з вул. Білицької до пл. Льва Толстого: вул. Білицька - вул. Гречка - вул. Стеценка - вул. Мельникова - вул. Чорновола - пр. Перемоги і далі за діючим маршрутом;
  • в напрямку вул. Білицька: ст. м. "Площа Льва Толстого" - вул. Льва Толстого - вул. Володимирська - бульвар Тараса Шевченка - просп. Перемоги - вул. Довженка - вул. Олени Теліги - вул. Мельникова - вул. Оранжерейна - вул. Дорогожицька - вул. Ризька - вул. Вавилових - вул. Академіка Щусєва - вул. Стеценка - вул. Маршала Гречка - вул. Північно-Сирецька - вул. Білицька.

Рух тролейбусів маршруту №7 "вул. Чорнобильська - станція метро "Шулявська" в зазначений час закривається.

Автобуси маршруту №90 курсуватимуть у напрямку Інтернаціональної площі від вул. Григоровича-Барського до просп. Перемоги за діючим маршрутом, далі - вул. Данила Щербаківського - вул. Естонська - вул. Академіка Туполєва.

altФото: змінена схема руху (kievcity.gov.ua)

Нагадаємо, у Києві з 23:00 29 вересня по 18:00 30 вересня обмежили рух транспорту на Московському мосту.