ua en ru

Київ за 19,5 млн гривень найме британських юристів для реструктуризації боргів

Київ за 19,5 млн гривень найме британських юристів для реструктуризації боргів Фото: влада столиці найняла юристів за 19,5 млн гривень (РБК-Україна)

Британська компанія буде надавати консультативні послуги

Департамент фінансів виконавчого органу Київської міської державної адміністрації має намір укласти договір про надання консультативних юридичних послуг з британською компанією White & Case LLP на суму 19,5 млн гривень. Про це свідчать дані порталу публічних закупівель ProZorro, повідомляє Радіо Свобода.

Як зазначається в тендерній документації, компанія консультуватиме київську владу з питань зміни умов діючих позик, випуску та продажу боргових зобов'язань міста в 2017 році.

Послуги повинні бути надані до 31 грудня 2017 року.

Компанія White & Case LLP обрана на підставі постанови Кабінету міністрів України від 25 березня 2015 № 132 "Деякі питання залучення фінансового та юридичного радників суб'єктами господарювання державного сектора економіки, державними банками та міськими радами".

Згідно з документом, британська компанія поряд з французьким Lazard Freres SAS визначені як радники при реструктуризації боргів державних підприємств, банків та місцевих органів влади України.

Нагадаємо, ПАТ "ПриватБанк" підпише договір з консорціумом міжнародних компаній на чолі з Rothschild & Co щодо переговорів про реструктуризацію кредитів колишніх власників банку.