ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 2 серія дивитися онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 2 серія дивитися онлайн Прес-служба Нового каналу

Київ вдень і вночі: 5 сезон 2 серія можна дивитись онлайн на Styler. Друга серія серіалу про життя у столиці вийшла 29.08.2018

У середу, 29 серпня, в ефірі Нового каналу показали 2 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі.

Новий сезон серіаліті - це абсолютно нова історія про життя, кохання, проблеми та їх подолання жителями столиці.

У 2 серії 5 сезону Київ вдень і вночі Паша доглядав за Ярославою, але вона його "відшила". З-за цього конфлікт вона навіть захотіла з'їхати з квартири, але Альбіна її зупинила. Аліна і Настя збираються на співбесіду. Саша і Альбіна святкують два роки разом. Макс "Фізрук" вирішив підтримати Ярославу і збирається з нею забирати речі у її колишнього. Паша працює інструктором по водінню.

Аліна і Настя влаштовуються на роботу в шлюбне агентство Назара, з яким працює і Сем. Володимирович подарував Альбіні картину з їх майбутніми дітьми, яка їй не сподобалася. Ярослава з Максом поїхали забирати речі, але несподівано повернувся її колишній. Настя підвела Аліну на побаченні з іноземцями, але та зуміла викрутитися з допомогою Сема. Ввечері вони разом повернулися додому.

Дивіться 2 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі на Styler.

П'ятий сезон покаже абсолютно нових героей і нові сюжети. У четвертому сезоні дійшли до логічного завершення історії практично всіх попередніх учасників. У нових серіях з'явиться відомий глядачам Максим "Фізрук" Сосновський, який брав участь у шоу "Топ-модель по-українськи" .

Якщо в минулому сезоні на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому "рідною мовою" заговорять всі герої серіаліті.

В об'єктиві п'ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Любов, дружба, зрадництва й розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити онлайн-трансляцію шоу.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.