ua en ru

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 27-31 січня

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 27-31 січня Фото: КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов

Очікується туман, невеликий сніг, вдень з дощем, на дорогах ожеледиця

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці 27-31 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

"За прогнозом Українського гідрометцентру, 27 січня у столиці очікується ожеледь, на дорогах ожеледиця, невеликий сніг, вдень з дощем. Також у першій половині дня у Києві утримається туман, видимість 200-500 м. Вітер західний, 7-12 м/с, температура вдень 2-4 градуси тепла", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що 28-29 січня хмарно з проясненнями, очікується невеликий мокрий сніг та дощ, туман, вночі та зранку місцями ожеледь, лише вдень 29 січня без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0-2 градуси тепла, вдень 2-4 градуси тепла.

Разом з тим, 30 січня вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень 1-3 градуси тепла. 31 січня очікується дощ та мокрий сніг. Температура вночі близько 0, вдень 1-3 градуси тепла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають столичних водіїв про туман на дорогах сьогодні у першій половині дня.