ua en ru

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов Фото: погіршення погодних умов в Києві

Фахівці закликали водіїв, за можливості, обмежити користування власним автотранспортом

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

Так, за прогнозом Українського Гідрометцентру, 28 грудня у столиці очікується дощ із переходом у мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, протягом дня температура знизиться -1.

"Протягом 29-31 грудня спостерігатиметься подальше зниження температури вночі від -6 до -11, вдень - від -2 до -7, місцями пройде невеликий сніг", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 1-3 січня утримається холодна, переважно без опадів, погода.

"У зв'язку з цим фахівці закликають водіїв, за можливості, обмежити користування власним автотранспортом. Також з метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, слід бути обережними під час пересування містом", - додали в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що за даними Гідрометцентру, у зв'язку із вторгненням арктичного повітря очікується різка зміна погоди: 28-29 грудня в Україні, починаючи з північних областей, відбудеться зниження температури повітря вночі та вдень від -1 до -9.