ua en ru

КМДА планує впровадити мобільний зв'язок на всіх станціях столичного метро до кінця 2015 р

КМДА планує впровадити мобільний зв'язок на всіх станціях столичного метро до кінця 2015 р Джерело фото:talks.su
Київська міська державна адміністрація (КМДА) планує впровадити мобільний зв'язок на всіх станціях столичного метро до кінця 2015 року.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) планує впровадити мобільний зв'язок на всіх станціях столичного метро до кінця 2015 року. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов під час тестування якості мобільного зв'язку в столичній підземці, передає прес-служба КМДА.

"Перший етап проекту вже завершено - якісний мобільний зв'язок на станціях "Політехнічний інститут" та "Вокзальна", а також на перегоні між ними. До кінця першого кварталу 2015 року планується завершити другий етап, який передбачає появу зв'язку ще на дев'яти станціях: "Театральна", "Хрещатик", "Арсенальна", "Дніпро", "Університет", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Золоті Ворота" і "Палац спорту", - повідомив він.

В цілому, за словами Ігоря Ніконова, будівництво всієї інфраструктури буде виконано за сім етапів, а введення її в експлуатацію планується завершити до кінця 2015 року. Орієнтовна вартість інвестиційного проекту складає 70 млн. грн.

Нагадаємо, глава київського метрополітену Віктор Брагінський прогнозує появу Інтернету на всіх станціях у 2015 р.