ua en ru

КМДА має намір у листопаді-грудні почати установку приладів погодного регулювання в житлових будинках

Ситуація в Києві, що склалася з теплопостачанням в будинки житлового фонду міста, вимагає щоденного жорсткого моніторингу з боку КМДА за веденням ремонтних робіт на тепломережах. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомили у прес-службі адміністрації.

За словами Пантелеєва, режим теплопостачання у столиці регулюється відповідним температурним графіком, затвердженим на рівні міста. Цей графік залежить від зміни погодних показників для дотримання оптимальної температури опалення житлових приміщень - 18 градусів. "На сьогодні занадто висока температура у приміщеннях киян може бути результатом розбалансування будинкової системи опалення, викликаної, як правило, самовільним втручанням жителів до системи комунікацій", - йдеться в повідомленні.

Пантелеєв зазначив, що міська влада планує вже цього року розпочати установку приладів погодного регулювання в будинки, де вже встановлені теплові лічильники. Це дозволить оперативно реагувати на зміну температури і дотримуватися оптимальної температури.

Як повідомлялося, станом на 6:00 4 листопада в цілому в Києві без гарячого водопостачання залишається 175 споживачів.