ua en ru

У КМДА почали антикорупційне розслідування проти в. о. головного архітектора

У КМДА почали антикорупційне розслідування проти в. о. головного архітектора Фото: у КМДА розслідують причетність в. о. головного архітектора до корупції

Родина Юрія Тація володіє ділянками, які раніше були лісовим фондом

Управління з питань запобігання та протидії корупції Київської міської державної адміністрації (КМДА) початок розслідування проти в. о. головного архітектора Києва Юрія Тація. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передають "Наші гроші".

"Матеріали журналістського розслідування передані в профільне антикорупційне управління. Не знаю, чи будуть вони на розгляді антикорупційної ради, але профільне антикорупційне управління дасть їм оцінку. Якщо там є обґрунтовані підозри у вчиненні відповідною посадовою особою корупційних діянь, він буде відсторонений, матеріали будуть передані в правоохоронні органи", - повідомив Бондаренко.


За даними видання, сім'я Тація будує маєток у Катеринівці під Києвом, на ділянках, які раніше були лісовим фондом та належали місцевому лісгоспу. Однак лісу змінили цільове призначення, і Київрада передала ділянки родині Тація.

Нагадаємо, у Києві на місці знесеного Сінного ринку з'являться 14 багатоповерхівок.