ua en ru

КМДА: "Київавтодор" розробив план щодо модернізації вулично-шляхової мережі на 2012 р

Комунальна корпорація "Київавтодор" окреслила плани щодо модернізації вулично-шляхової мережі на наступний 2012 рік, повідомляє прес-служба КМДА.
Зокрема, заплановане продовження будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро, а також будівництво заїзду на Подільський мостовий перехід з вул. Набережно-Хрещатицької в районі вул. Верхній та Нижній вал.
Дорожні служби також планують завершити будівництво під'їзної автомобільної дороги від Червонозоряного проспекту до міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).
У планах "Київавтодору" на наступний рік - будівництво великої кільцевої дороги на ділянці від вул. Рокосовського до вул. Богатирської, зведення транспортної розв'язки на перетині бульв. Дружби Народів та Наддніпрянського шосе, а також завершення ІІ черги будівництва транспортного вузла на примиканні просп. Науки до Столичного шосе.
Буде виконана реконструкція транспортної розв'язки на примиканні Дніпровського узвозу до Набережного шосе. Планується виконати капітальну реконструкцію також Поштової площі.
Крім того, планується виконати роботи з реконструкції просп. Перемоги та просп. Бажана, просп. Григоренка та вул. Горького, дороги Київ - Гостомель.
Наступного року також заплановане подовження Залізничного шосе вздовж залізниці до вул. Любченка з виходом на вул. Боженка.