ua en ru

Керрі зустрівся з Лавровим перед четырехсторонними переговорами в Женеві

Держсекретар США Джон Керрі зустрівся 17 квітня з главою Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим до запланованої раніше чотиристоронньої зустрічі по Україні у форматі "РФ-Україна-ЄС-США" в Женеві.

Держсекретар США Джон Керрі зустрівся 17 квітня з главою Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим до запланованої раніше чотиристоронньої зустрічі по Україні у форматі "РФ-Україна-ЄС-США" в Женеві. Про це йдеться в повідомленні персс-служби Держдепартаменту США.

За інформацією прес-служби Мзс України, Керрі також до переговорів "РФ-Україна-ЄС-США" зустрівся з главою зовнішньополітичного відомства України Андрієм Дещицей. Держсекретар США, як наголошується, запевнив під час зустрічі українську сторону в підтримці територіальної цілісності України. За підсумками зустрічі Керрі і Дещиці було прийнято рішення про застосування дипломатичних заходів для деескалації ситуації в південно-східних областях України.

Зазначимо, переговори пройдуть між Росією, США, ЄС і Україною 17 квітня 2014 р. в Женеві.

Нагадаємо, Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон провела зустріч 17 квітня з главою Міністерства закордонних справ України Андрієм Дещицей перед запланованими раніше четырехсторонними переговорами в Женеві.

Керрі зустрівся з Лавровим перед четырехсторонними переговорами в Женеві

Фото: twitter/StateDept