ua en ru

Казначейство США вважає, що в України проблеми з оцінкою ефективності управління

Казначейство США вважає, що в України проблеми з оцінкою ефективності управління Фото: Міністерство фінансів України

Експерти з Казначейства США зазначають, що в Україні занадто багато показників ефективності і вони не уніфіковані

Казначейство США вважає, що в України є проблеми з оцінкою ефективності управління. Про це повідомив консультант з офісу технічної допомоги Казначейства США Кен Торп, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Як повідомляється, експерти з Казначейства США зазначають, що в Україні занадто багато показників ефективності і вони не уніфіковані, а це несе певні загрози для якості оцінки ефективності управлінських рішень.


"Щоби проаналізувати таку велику кількість показників, потрібно багато часу. Через це на якомусь етапі може відбутись втрата прозорості інформації, тому суспільству важко оцінити, яку користь та ефективність несуть наявні несистематизовані та неузгоджені КРІ для роботи державних органів", - зазначив Торп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України підтримала за основу законопроект №4623 "Про внесення зміни до підпункту 4 пункту 24 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо перерозподілу залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження)".