ua en ru

Кожен третій українець сьогодні підтримує "Батьківщину", - Тимошенко

Кожен третій українець сьогодні підтримує "Батьківщину", - Тимошенко У Києві пройшов 14-й з’їзд партії "Батьківщина" (фото - ba.org.ua)

Тимошенко прокоментувала результати виборів в ОТГ

Кожен третій українець підтримує партію "Батьківщина" та "покладає на неї надії на краще життя". Про це лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила на 14 з’їзді партії, де підбивалися підсумки виборів в ОТГ, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Кожна третя людина в Україні сьогодні підтримує "Батьківщину", голосує за "Батьківщину" та покладає надії на "Батьківщину", - заявила Тимошенко.

Лідер партії зазначила, що понад 900 депутатів від партії на виборах ОТГ та 28,1% голосів за партію та лідерство в 13 областях здобувалися в нелегких умовах: "відсутності доступу до ЗМІ, фінансового ресурсу та адміністративного тиску з боку владу, шантажу та погроз".

"29 жовтня в абсолютно нерівних умовах, в умовах, які не можна порівняти навіть з часами Януковича, ми здобули перемогу. І ця перемога була красивою, сильною, переконливою. Ніхто її не зміг сфальсифікувати", - наголосила політик.

Результат "Батьківщини" на виборах Тимошенко пояснила тим, що є професійна та надійна команда.

"Є люди, які з "голими руками", без будь-якого адмінресурсу, грошей, ЗМІ пішли у кожне село до людей і показали, що партія "Батьківщина", попри все, що було проти нас застосовано, може перемогти тих, хто вірить тільки в гроші, адмінресурс, політтехнології, фальсифікації та політичні репресії. Ми з вами, хто боровся та показав високий результат, можемо їх поставити на місце", – заявила політик.

Кожен третій українець сьогодні підтримує "Батьківщину", - ТимошенкоКожен третій українець сьогодні підтримує "Батьківщину", - ТимошенкоКожен третій українець сьогодні підтримує "Батьківщину", - Тимошенко

При цьому лідер "Батьківщини" також переконана, що друге місце БПП на виборах не відповідає реаліям і стало можливим лише завдяки "шаленим фальсифікаціям", застосованим найбільше у Харківській, Донецькій, Луганській та Вінницькій областях.

Тимошенко упевнена, що вибори в ОТГ є репетицією президентських та парламентських виборів. Водночас вона зазначила, що лідерство на виборах в ОТГ- це велика відповідальність перед людьми.

"Ми вже сьогодні несемо відповідальність, бо ми перші! Пам’ятайте: перемога, яку ми отримали, не є нагородою. Вона – тяжкий хрест, який зобов’язує нас робити для людей неймовірне, у кожній ОТГ не дозволити вкрасти жодного сантиметра землі, не дати закрити жодну амбулаторію, ФАП, школу. Це велика відповідальність! Я прошу всю Україну, всю "Батьківщину" бути гідними цієї великої відповідальності і цієї надії людей", – підсумувала Тимошенко.