ua en ru

Кількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'яти

Кількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'яти Фото: у результаті обвалення будинку в Казахстані загинули дев'ять людей

Згідно з попередньою версією, причина обвалення під'їзду житлового будинку в селищі Шахан - вибух котла опалення

У Казахстані кількість загиблих у результаті обвалення під'їзду багатоповерхового будинку в селищі Шахан Карагандинської області зросла до дев'яти осіб. Про це повідомив офіційний представник Комітету з надзвичайних ситуацій МВС Казахстану Руслан Іманкулов, передає місцеве агентство Tengrinews.

Зі слів Іманкулова, на цей момент з-під завалів витягнули дев'ять загиблих, з них - троє чоловіків, троє жінок, троє дітей, причому дві дитини - 2016 і 2010 років народження.

Також повідомляється, що вдалося врятувати чотири людини, у тому числі двох дітей.

На місці тривають рятувальні роботи, продовжується розбір завалів.

Кількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'ятиКількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'ятиКількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'ятиКількість жертв обвалу будинку в Казахстані зросла до дев'яти

Фото: у Казахстані зростає кількість жертв обвалення багатоповерхового будинку

У роботах задіяно 280 осіб, серед яких рятувальники, працівники поліції, місцеві виконавчі органи, бригади швидкої медичної допомоги, важка інженерна техніка однієї з частин Національної гвардії, приватні підприємці.

За інформацією "Інтерфаксу", крім дев'яти загиблих і двох постраждалих, які перебувають у лікарні, "ще двоє під завалами подають ознаки життя".

Згідно з попередньою версією, обвалення під'їзду житлового будинку в селищі Шахан сталося через вибух котла опалення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про двох загиблих у результаті обвалення частини багатоповерхового будинку в казахстанському селищі Шахан в Карагандинській області.